TECNOLOGIA

Donem suport a la valoració en l’ultima tecnologia

Tonometria o mesura de la presió intraocular

L’ hipertensió ocular es el primer factor de risc per a desenvolupar glaucoma. Disposem de diversos mètodes per a mesurar la pressió intraocular i utilitzem el més convenient d’acord amb el perfil del pacient.

Retinografia: fotografia del pol posterior de l’ull o retina

Permet la detecció d’algunes patologies com la diabètica o la degeneració macular (DMAE). Si observem signes compatibles amb aquestes patologies, et derivarem a un especialista amb retina.

Tomografia de coherència òptica (OCT)

Anàlisis de les diferents capes de la retina, essencial per la detecció i seguiment d’algunes malalties oculars que afecten a la retina.

També l’utilitzem en l’adaptació de lents esclerals.

Vídeo-fotografia del segment anterior

Permet registrar imatges de la part anterior de l’ull per al seguiment de condicions o per establir interconsultes amb altres professionals.

A l’adaptació de lents de contacte és també de gran utilitat per compartir captures amb els serveis professionals dels laboratoris de lents de contacte o altres professionals, de cara a discutir aspectes a millorar a l’adaptació.

Topografia corneal (mapa de la forma de la còrnia)

Mapeig tridimensional de la còrnia que permet la detecció d’irregularitats, el seguiment de patologies que afecten a la còrnia com el queratocono, la valoració prèvia a la cirurgia laser i el disseny de lents de contacte especials.

Topografia escleral (Mapeig 3D superfície ocular completa)

Mapeig de la superfície ocular anterior complerta gràcies a la qual la probabilitat d’èxit a l’adaptació de lents esclerals es molt més gran.

Les lents esclerals es recolzen sobre la part blanca de l’ull o esclera.

Conèixer la geometria d’aquesta part de l’ull es d’essencial importància per al disseny adequat d’aquest tipus de lents. Gràcies a aquesta tecnologia aconseguim millorar la visió amb lents esclerals, Optimitzar la comoditat durant l’ús d’aquestes lents i evitar complicacions com l’aparició de “fogging” o boira durant l’ús d’aquestes lents. Treballem amb dissenys de lents esclerals vinculats al software d’aquest dispositiu i amb això aconseguim una adaptació “guiada” per el software I completament personalitzada per cada ull.