QUI SOM

El nostre equip està format per un optometrista i tres auxiliars

JAVIER ROJAS

Òptico optometrista per l’Universitat Computense de Madrid.

Màster en Optometria Clínica d’investigació per l’Universistat Camilo Jose Cela.

Membre de l’Acadèmia Americana d’Optometria des del 2001

Diplomat en la secció de Cornea Contact Lenses and Refractive Technologies des de 2015. Es tracta del grau més alt d’especialització atorgat per l’acadèmia Americana d’Optometria en el camp de les lents de contacte. S’aconsegueix després de superar un procés que inclou:

Aprovar un examen pràctic amb pacients reals en clíniques de diferents ciutats d’Estats Units, la presentació i defensa de deu casos clínics adaptats en el nostre centre i per últim, un examen oral avaluat per quatre dels majors experts en lents de contacte a nivell mundial.

La seva missió en el centre es proporciona Atenció Visual Primaria que consisteix en realitzar exàmens visuals a pacients, incloent nens.

Especialment interessat en el camp de les lents de contacte i format específicament en l’adaptació de lents de contacte per tot tipus de pacients, incloent aquells que necessiten lents de contacte per motius mèdics.

SARA CALVEIRO

Sara es una de les persones que trobaràs a atenció al client i que t’ajudarà en el procés de concertar una cita en el nostre centre.

La seva funció principal es la d’atenció al pacient, des de la recepció en la teva arribada al nostre centre, la recollida de les teves dades i l’entrega i formalització de documentació necessària per l’adaptació de lents de contacte i altres procediments. Amb freqüència també t’assistirà de forma immillorable en el procés de selecció de la teva muntura i lents oftàlmiques en el cas de que necessitis ulleres.

També realitza tasques administratives en el nostre centre, per tant la Sara es una persona que necessites si vols informació referent a la formació, pagament i finançament, etc.

No dubtis en contactar amb ella. Segur que et rebrà amb un somriure i l’experiència de tractar amb ella serà sempre agradable.

CARME GALLARDO

Trobaràs a la Carme en tasques d’atenció al client i també t’ajudarà a concertar cita amb nosaltres.

Després de més de 15 anys treballant en el sector amb nosaltres s’ha especialitzat en la selecció de la lent oftàlmica més adequada per a cada pacient, coneixent els diferents dissenys i les seves prestacions a la perfecció.

També a adquirit un alt grau de coneixements dels diferents dissenys de lents de contacte i ella serà l’encarregada de demanar-te les teves lents de contacte al laboratori o fabricant quan necessitis reposar-les.

Amb freqüència també la trobaràs realitzant tasques d’assistència a gabinet, t’ensenyarà a posar i treure les teves lents de contacte en el cas que no n’hagis portat mai i et recordarà quan és el moment de realitzar el seguiment o la revisió periòdica.