LENTS DE CONTACTE

LENTS DE CONTACTE TOVES O HIDROFILIQUES

Ideals per la correcció d’errors refractius com d’hipermetropia, la miopia, l’astigmatisme o la presbícia o vista cansada. Amb freqüència et proposarem l’ús de lents de contacte de reemplaçament freqüent estàndard (diàries, quinzenals o mensuals), però en ocasions serà necessari dissenyar una lent de contacte personalitzada o “a mida” per el teu ull. Deixa que t’assessorem quina es la millor opció per a tu.

Com a norma general, les lents toves o hidrofiliques son còmodes des de el primer moment. La majoria de les lents hidrofiliques que adaptem es fabriquen amb materials d’hidrogel de silicona, el qual ens permet el seu us durant un ampli nombre d’hores amb una aportació d’oxigen a la còrnia que garanteix el respecte fisiològic d’aquesta estructura ocular. El procés de selecció de la lent i adaptació sol ser ràpida i implica un parell de visites en les quals s’inclou una sessió d’instruccions per l’ inserció i retirada de les mateixes. El seu manteniment i desinfecció diaris també es senzill o fins i tot inexistent en el cas de reemplaçament diari.

Si ja ets usuari de lents toves o hidrofiliques, però no et resulten còmodes o no i veus bé amb elles, consulta’ns. En ocasions es necessari ajustar alguns paràmetres com la graduació i/o canviar el material o la solució de manteniment.