Profesionalitat

Experiència

Confiança

Bones Pràctiques

Javier Rojas

  • Òptic Optometrista per la Universitat Complutense de Madrid
  • Màster en Optometria Cínica i Investigació per la Universitat Camilo José Cela
  • Membre de l’Acadèmia Americana d’Optometria des del 2004
  • Diplomate, Cornea, Contact Lenses and Refractive Thechnologies al 2015. Es tracta del grau més alt d’especialització atorgat per l’acadèmia Americana d’Optometria en el camp de les lents de contacte. S’atorga desprès de superar un procés que inclou: aprovar un examen pràctic amb pacients reals en clíniques de diferents ciutats d’Estats Units, la presentació i defensa de deu casos clínics adaptats al nostre centre i per últim, un examen oral avaluat per quatre dels majors experts en lents de contacte a nivell mundial. Actualment, existeixen uns 120 “Diplomates” en tot el món (la majoria d’ells a EEUU) i ell és el primer i únic espanyol, fins ara, que ha aconseguit completar el procés.

La seva missió en aquest centre és la de proporcionar Atenció Visual Primària, aquesta consisteix en realitzar exàmens visuals a pacients nous i ja existents, incloent-hi els nens.

Està especialment interessat en el camp de les lents de contacte i format específicament per a l’adaptació de lents de contacte per a tot tipus de pacients, incloent-hi tots aquells que presenten patologies com queratocon, degeneració marginal pel·lúcida, ull sec i altres condicions corneals.

Carme Gallardo

Auxiliar de óptica des de el año 2004 hasta la actualidad. Es la persona que encontrareis detrás del mostrador y que solucionara cualquier duda que tengan, concertara vuestras visitas y os asesorara estéticamente y en la elección de las lentes oftálmicas.

Sara Calveiro

Recientemente incorporada en nuestro centro; Os asesorara estéticamente y también será la persona que os asistirá en el proceso de aprendizaje de inserción y retirada de las diferentes lentes adaptadas en nuestro centro.

Baixa’t la nostra app per a demanar cita o fer encàrrecs online